30 Temmuz 2013 Salı

Samsung Galaxy Ace Unroot Yapma

Samsung Galaxy Ace Unroot Yapma

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Samsung Galaxy Ace Unroot Yapma'',''Samsung Galaxy Ace Unroot'' ve ''Samsung Galaxy Ace Nasıl Unroot Edilir?'' elimden geldiği kadar anlatacağım.


Gerekli Dosyaları İndirmek İçin Tıklayın!

1- Telefonumuzu kapatıyoruz.
2- Ses Açma ( Arttırma ) + Home Düğmesi + Güç Düğmesine aynı anda basılı tutun, ekranda Samsung yazısı gelene kadar bekleyin.

3- Bu aşamadan sonra karşımıza 4 tane seçenek çıkacak, ses açma/kapama düğmelerini kullanarak "apply update from sdcard" seçeneğini seçiyoruz sonrasında Home düğmesine basıyoruz.


Samsung Galaxy Ace Unroot Yapma

4- "clockworkrec5830i.zip" adlı dosyayı seçip Home düğmesine basıyoruz.
Samsung Galaxy Ace Unroot Yapma

5- Karşımıza farklı bir ekran gelecek. Buradan "install zip from sdcard" seçeneğini seçip home tuşuna basıyoruz.

Samsung Galaxy Ace Unroot Yapma

6- Yeni gelecek olan ekrandan "chose zip from sdcard" yazısına tıklıyoruz.
7- SD kartımıza attığımız dosyalardan "s5830i_unroot.zip" adlı dosyayı seçiyoruz.

Not- Bu dosyaların içinde root edebilmeniz için de dosyalar var root olmak istiyorsanız yapmanız gereken son adımda "root_yapma_s5830i.zip" adlı dosyaya tıklayabilirsiniz.

27 Temmuz 2013 Cumartesi

İgo Primo 9.6.22.316005 Android Ağustos 2013

İgo Primo 9.6.22.316005 Android

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''İgo Primo Android Ağustos 2013''ü paylaşacağım.Uzun süredir İgo Primo Android 2013 severler,yeni güncellemeyi bekliyordu sonunda İgo Primo 9.6.22.316005 Android sürümüyle yayınlanan igonun yeni sürümü çıktı,biz de hemen sizlerle paylaşmak istedik.İgo 2 ay hiç bir güncelleme yapmamış ama bu sürümün üstüne baya düşmüşler.Eski sürümde olan eksik sokak,yanlış mahalle tarifi tarzında sorunlar bu sürümde büyük oranda halledilmiş.Ben bu sürümü cihazımda denedim,önceki sürüm de güzeldi ancak bizim sokak önceki sürümde bulunmuyordu,bu sürüme eklemişler iyi olmuş :)

İgo Primo 9.6.22.316005 Android Görseller:
İgo Primo 9.6.22.316005 Android
İgo Primo 9.6.22.316005 Android

İgo Primo 9.6.22.316005 Android Ağustos 2013 Kurulum:
1-)Altta indirme linkini verdiğim 4 partı indirin ve birleştirin,içerisinde türkiye haritası+poi dışında tüm gerekli dosyalar mevcuttur.Daha rahat indirmeniz için 4 partı aynı anda 4 indirme izni veren sitelere yükledim.4 partı indirin ve winrar tarzı bir programla birleştirin.Ortaya igo diye bir klasör çıkacak.
2-)Türkiye Haritası +Poi dosyasını verdiğim linkten indirin,winrar tarzı bir programla açın ve içeriden çıkan dosyaları 4 partı birleştirip ortaya çıkardığınız igo klasörüne,igo/content/maps dizinine girerek atın.
3-)Apk dosyasını indirin,telefonunuza atın ve kurun.

APK Dosyasını İndirmek İçin Tıklayın!
Part 1'i İndirmek İçin Tıklayın!
Part 2'yi İndirmek İçin Tıklayın!
Part 3'ü İndirmek İçin Tıklayın!
Part 4'ü İndirmek İçin Tıklayın!
Türkiye Haritası+Poi İndirmek İçin Tıklayın!

Kurulum konusunda sorun yaşabilirsiniz,artık bu konu altına attığınız yorumlar yanıtlanmayacaktır.Şu konu üzerinden yardım isteyin,yardım almak için en fazla 30 saniyenizi alacak üyelik işlemini tamamlayın,sonra konuya yorum atabilirsiniz>> TIKLA!

Not: Bu dosyaları yüklemek ve sizlerle paylaşmak için neredeyse 4-5 saattir uğraşıyorum.5 saatte anca yükledim,tüm dosyaları netim yavaş olduğu için.Umarım siz de emeğe olan saygınızı gösterir ve makalemize bir yorum atarsınız,olumlu,olumsuz hiç fark etmez.Yorum olsun yeter.Yorumlarınız bizler için çok önemli.

SON SÜRÜM İGO PRİMO İÇİN(TIKLAYIN! YAZAN MAVİ RENKLİ YAZIYA TIKLAYIN)>>> TIKLAYIN!

25 Temmuz 2013 Perşembe

Criminal Case Enerji Hilesi

Criminal Case Sınırsız Enerji Hilesi

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Criminal Case Enerji Hilesi''ni paylaşacağım.Facebook'ta populerliği gittikçe artan Criminal Case oyununda en önemli eksiğidir oyunu oynarken enerjinin çabuk tükenmesi.Bu da criminal case oynayan arkadaşların aklına ''Criminal Case Sınırsız Enerji Hilesi'' var mı yada ''Criminal Case Ekstra Enerji'' almak mümkün mü tarzı meraklara girerler.Sorularınıza cevap vereyim evet var.Ben denemedim ancak deneyen bir arkadaş buldum ve kendisinin denediğini ve çalıştığını söylüyor.Bana da anlatımı ve verdiği program mantıklı geldiği için sizlerle paylaşmak istedim.Lafı daha fazla uzatmaya gerek yok,sizleri bu muhteşem programla baş başa bırakmak istiyorum!

Criminal Case Enerji Hilesi'ni İndirmek İçin Hemen Tıklayın!