20 Ağustos 2013 Salı

Android Forumumuz 5.000 Üyeye Ulaşmıştır!




Merhaba değerli android market ziyaretçileri ve üyeleri;
22 Haziran 2013 tarihinde açtığımız ve 23 Haziran 2013 tarihinde yayın hayatına başlayan android forumumuz 2 ay gibi kısa bir sürede 5000 üyeye ulaştı.Bu kadar kısa bir sürede forumumuzun bu kadar fazla büyümesinin nedeni sıcak bir aile ortamı olması ve sitede android hakkında her türlü konuda destek veren üyeler olması sayesinde olduğunu düşünüyoruz.Gösterilen ilgiye ve üyelerimize teşekkür ederiz.Sitemize desteklerinizi bekliyoruz. Hedefimiz 6 ayda en az 10.000 ve 1 yılda en az 20.000 üyeye ulaşmak.Bu hedefimizi gerçekleştirmek için paylaşımcı arkadaşlara ve yeni üye olacak arkadaşlara ihtiyacımız var. Hala sitemize üye olmamış arkadaşlar eğer varsa onlar da sitemize üye olurlarsa minettar kalırız .Forumumuzda sitemizde dahi bulamayacağınız oyunlar,uygulamalar ve bilgilerde bulunmaktadır.

Sitemizde yönetici alımları da devam etmektedir ilgili konuya gitmek için>>> TIKLAYIN!

Eğer hala üye olmadıysanız sizleri de sitemize bekliyoruz.

Herkese ilgisi için şimdiden teşekkür ederim.

Forumumuz>> http://forum-androidmarket.com/

Modern Combat 4 : Zero Hour Android İndir

Modern Combat 4 : Zero Hour Android İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Modern Combat 4 : Zero Hour Android''i paylaşacağım.


Mobil cihazlarda artık grafik olarak PC'lerden aşağı kalmıyor. Modern Combat 4 : Zero Hour Android İndir işte onlara bir örnek oyun.Oyunun senaryosu da en az grafikleri kadar ilgi çekici görünüyor. Amaç nükleer savaş sonrası dünyayı kurtarmak. Bu amaçla da dünya liderlerini koruma altına almalısınız.

Oyun müthiş grafikleri, canlı animasyonları ve efektleri ile gerçek bir savaş hissi veriyor. Oyuncu profilleri ve sesler film sektöründeki tanınmış bir firma tarafından hazırlanmış. Yeni versiyon ile multiplay desteği de gelmiş durumda.

Modern Combat 4 : Zero Hour Android İndir

Modern Combat 4 : Zero Hour Android


APK İndir : TIKLA!
DATA Dosyaları İndir : Part 1 TIKLA! Part 2 TIKLA! Part 3 TIKLA! Part 4 TIKLA! Part 5 TIKLA! Part 6 TIKLA!

Modern Combat 4 : Zero Hour Android Tanıtım Videosu:

18 Ağustos 2013 Pazar

True Skate Android İndir

True Skate Android İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''True Skate Android'' adlı oyunu paylaşacağım. True Skate Android İndir oyunu umarım hepinizin hoşuna gider.


Yarış oyunlarını Android cihazlarında oynamaktan hoşlananlar için farklı bir seçenek olarak kaykay ile yarış yapmanızı sağlayacak bir oyun olan True Skate grafikleri ile oldukça başarılı görünüyor. Oyun içerisinde yapmanız gereken şey kaykay ile hareketler yapmak. Yaptığınız hareketler sonucunda puanlar kazanıyorsunuz. Bu hareketleri cihazınızın ekranından parmağınız ile gerçekleştirmelisiniz.

Eğer oyun içerisinde size verilen hareketleri yerine getiremezseniz puan kaybedeceksiniz. Alınan her yeni puan yeni bir kaykay modeli anlamına gelecektir. Grafikleri oldukça başarılı olan oyunda back flip gibi hareketler yaparak yeni etaplara geçişler yapıyorsunuz.

True Skate Android İndir 
True Skate Android İndir

True Skate Android İndir Tanıtım Videosu:

Google Play'den İndirmek İçin>>>: TIKLA!
Alternatif İndirmek İçin>>> : TIKLA!

14 Ağustos 2013 Çarşamba

Sygic Navigation 13.2.0 Android Ağustos 2013

Sygic Navigation 13.2.0 Android

Merhaba arkadaşlar bugün siz değerli ziyaretçilerimle ''Sygic Navigation Android Ağustos 2013''ü paylaşacağım.Çoğu navigasyon kullanıcısın en büyük isteğidir,cihazında sygic'in en güncel sürümünü kullanmak.Ben de bu navigasyon kullancıları için sygic'in en son sürümü olan ''Sygic Navigation 13.2.0 Android''i sizlerle paylaşacağım. Sygic Navigation Android 2013'ler arasında en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum.Sizin de denemenizi öneriyorum,neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok sizleri bu harika programla baş başa bırakmak istiyorum.

Sygic Navigation 13.2.0 Android Ağustos 2013'ü İndirmek İçin Tıklayın!

10 Ağustos 2013 Cumartesi

Grand Theft Auto (GTA) Vice City Android İndir

Grand Theft Auto (GTA) Vice City Android İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Grand Theft Auto (GTA) Vice City Android'' adlı oyunu paylaşacağım.Bu makalem sayesinde Grand Theft Auto (GTA) Vice City Android İndirme işlemini sorunsuz bir şekilde yapabileceksiniz.

Grand Theft Auto (GTA) Vice City Android İndir

Artık akıllı telefonlar ile tabletlerin grafik ve işlemci özellikleri nerede ise bilgisayar sistemleri ile yapabileceğimiz her şeye izin verebilecek düzeye gelmeye başladı. Bu ne denle de grafik olarak oldukça iyi hazırlanan oyunların da artık Android versiyonlarını görmeye başladık. İşte o oyunlardan biri bir çok bilgisayar kullanıcısının yakından tanıdığı GTA - Vice City. 

RockStar firmasının bel ki de en başarılı oyunları arasında yer alan ve görevleri müthiş grafik desteği ile yerine getirdiğiniz bu oyunun artık Android versiyonu var. Aksiyon oyunları içerisinde hit olan oyun bu versiyonda grafik olarak hiç bir ödün vermemiş ve 5 farklı kamera ile oyuna tam hakimiyet sağlıyor. Kontrollerin kullanımı da diğer aksiyon oyunlarına nazaran gayet iyi denebilir.

GTA Vice City Android Tanıtım Videosu:


Oyunun Google Play Store Adresi : İndirmek İçin Tıklayın!
Alternatif APK Adresi : İndirmek İçin Tıkla!

8 Ağustos 2013 Perşembe

Real Boxing Android İndir

Real Boxing Android İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Real Boxing Android'' yani ''Real Boxing Android İndir'' adlı oyunu paylaşacağım.

Real Boxing Android İndir

Vivid Games tarafından hazırlanan Real Boxing bir boks oyunu. Müthiş grafikleri gerçekten cihazınızı zorluyor. Oyun grafikleri yanında sesler, seyirciler ve hakemleri ile gerçekten dövüşüyormuşsunuz izlemini veriyor. Dövüş oyunları kategorisinde Play Store üzerinde almış olduğu 4.1 puan ile gerçekten iyi ve hak ettiği bir yerde olduğunu görebiliyorsunuz. İlginç oyun seçenekleri ve kariye modu ile bu kategori içerisinde yer alan oyunlarda en iyi olma yolunda ilerliyor.

Oyunun Goole Play Adresi : İndir
Alternatif APK Adresi : İndir

Real Boxing Android İndir Videosu:

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Need For Speed Most Wanted Android İndir

Need For Speed Most Wanted Android İndir


Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Need For Speed Most Wanted Android'' adlı oyunu paylaşacağım.

Need For Speed Most Wanted Android İndir

Need For Speed Most Wanted Android İndir müthiş grafikleri ile PC'de yaşamış olduğunuz Need For Speed keyfini Android cihazlarınıza kesinlikte taşıyor. Grafikleri yanında müzikleri de kesinlikle yabana atılmamalı. EA Games gerçekçi grafikler ile Android sistemlerde de yarış oyunlarının en iyisini üretmek konusunda hünerini göstermiş.

Oyun içinde spor arabalardan 4x4 arabalara kadar oldukça farklı araba modelleri bulunuyor. Serbest yarış modu dışında kariyer modu var. Bu modda yarışlardan elde edeceğiniz kazancı aracınızın güçlenmesine veya farklı araçlar almak için kullanabiliyorsunuz.

Need For Speed Most Wanted Android İndir Tanıtım Videosu:


Oyunu Google Play'den Hemen İndirmek İçin Tıklayın!
Oyunu Alternatif Linkten Hemen İndirmek İçin Tıklayın!

4 Ağustos 2013 Pazar

Asphalt 7 Heat Android İndir

Asphalt 7 Android İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Asphalt 7 Android'' yani ''Asphalt 7 Android İndir'' adlı oyunu paylaşacağım.

Asphalt 7 Heat Android içerisinde 60'ın üzerinde farklı araba modeli bulunuyor. Bu modeller dünyaca tanınan Ferrari, Lomborghini gibi araçlar. Bunun yanında Asphalt 7 Heat Android İndir içinde gerçek şehirlerden alınan görüntülerle hazırlanmış 15 farklı pistte yarışma şansınız var. Çok oyunculu mod seçeneği ile yerel veya çevrimiçi arkadaşlarınızla oyunu oynayabiliyorsunuz. Hatta dünya çapındaki etkinliklerde yarışma şansı bile yakalıyorsunuz.
Asphalt 7 Heat Android İndir

Asphalt 7 Heat Android İndir'i gördükten sonra belki de artık farklı bir yarış oyunu oynamayacaksınız.

Asphalt 7 Heat Android İndir Tanıtım Videosu:


Oyunu Google'dan İndirmek İçin Tıklayın!
Alternatif İndirmek İçin Tıklayın!

3 Ağustos 2013 Cumartesi

Crazy Taxi Android İndir

Crazy Taxi Android İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Crazy Taxi Android'' yani ''Crazy Taxi Android İndir'' adlı oyunu paylaşacağım. Bugün bir zamanlar birçok PC kullanıcısının vazgeçemediği araba oyunları içerisinde yer alan Crazy Taxi Apk oyununun Android versiyonu sonunda çıktı!

Bir zamanlar Crazy Taxi Apk İndir oyunu tüm bilgisayar kullanıcıları tarafından beğenilen ve popüler olan bir oyundu. Şimdi bu oyunun Androidli akıllı telefonlar ve tabletlerde de oynanabilecek sürümü mevcut. 2000'li yılların nostaljisini eğer sizler de Android'li cihazlarınızda yaşamak istiyorsanız kesinlikle denemelisiniz.

Crazy Taxi Android İndir


Crazy Taxi yada Çılgın Taksi oyunun Android versiyonunda orjinal senorya ve yapı aynen korunmuş. Oyunu bilgisayarda oynayanlar hatırlayacaktır : Kullandığınız taksi ile şehir içerisinde size müşterileriniz el sallıyor, müşterinizi alıyorsunuz ve belirlenen sürede yolcuyu istenen noktaya bırakmanız gerekiyor. Yönlendirmeler size oyun içerisinde yardımcı oluyor. San Francisco sokaklarındaki rampalarla oyun görsel olarak oldukça renkli bir havada gerçekleşiyor.
Crazy Taxi Android İndir




PART 1 İndirmek İçin Tıklayın!
PART 2 İndirmek İçin Tıklayın!

Kurulum:
Part 1 ve Part 2'yi indirip winrar tarzı bir programla açarken,birleştirin.
Ortaya bir klasör ve apk uzantılı dosya çıkacak.
Klasörü telefonunuzun android/obb dizinine atın.
Apk uzantılı dosyayı telefona atıp kurun.

1 Ağustos 2013 Perşembe

Riptide GP2 Android İndir

Riptide GP2 Android İndir

Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımda sizlerle ''Riptide GP2 Android'' adlı oyunu paylaşacağım.Riptide GP2 Android İndir oynamaya başlayarak, Su jetleri ile bir oyun oynamanın heyecanını yaşamak ister misiniz ? İşte size heyecan verici bir yarış oyunu Riptide GP2.

Oyun ilk sürümüne göre mobil cihazların limitlerini zorlayacak heyecan verici grafikler ile süslenmiş durumda. Oyun yapımcısı Vector Unit bu kez yarışları borular içinde değilde çok daha geniş bir çevre modelleri ile kullanıma sunmuş görünüyor. Bu değişik çevre modellemeleri birçok oyun severin hoşuna gideceğine eminim. Oyun aynı zamanda çoklu oyuncu desteği de sunuyor. Modifiye sevenler için su jetlerini modifiye yapma seçeneği de hayli ilginç görünüyor.
Riptide GP2 Android İndir


Oyun grafikleri kesinlikle mükemmel ve ilk sürüme göre hayli geliştirilmiş. 9 güçlü jeti açabilmek için oyuncuların epey bir uğraş vermeleri gerekli ve hayli uzun bir kariye modu oyuncuları bekliyor.
Riptide GP2 Android İndir


Oyun Google'dan Hemen İndirmek İçin Tıklayın! 
Alternatif Linkten İndirmek İçin Hemen Tıklayın!

Prince of Persia Shadow&Flame Android İndir

Prince of Persia Shadow&Flame Android İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Prince of Persia Shadow&Flame Android'' oyununu paylaşacağım.Bugünün oyun tavsiyemiz Prince of Persia Shadow&Flame Android İndir.Yeni nesil akıllı telefonların yapısına uygun olarak yapılan ve etkileyici grafikleri, yeni kontrol sistemi ile Prince of Persia Shadow&Flame oyunu android'de çok tutacak gibi gözüküyor.

Sürükleyiciliği Olan Tek Oyuncu Deneyimi: PC başında bu oyunu oynayanlar oyunun destansı hikayesini gayet iyi bilir. Akıllı telefon için olan bu versiyonda da 5 farklı ortamda, etkileyici 3 boyutlu görsellerle süslenmiş 14 level bulunuyor.

Yeni Kontroller ile Yepyeni Bir Mücadele Sistemi: Oyun içinde yeni komboları keşfetmelisiniz. Birden fazla düşman ve taktiksel mücadele ile heyecan verici yeni mücadele sistemini oynadıkça yakından görecek ve yepyeni silahlar ile nefes kesen mücadelelere kendinizi kaptıracaksınız.

Dokunmatik Ekran Avantajı ile Sezgisel Kontroller: Oyunun dokunmatik ekran için hazırlanan kontrolleri oldukça başaralı. Parmak hareketlerine karşı duyarlı kontroller var ve klasik sanal joystik oldukça güzel yapılandırılmış. Özellikle akrobatik hareketlerle rakiplerinizi kolayca geçin veya “Dikkatli Mod” seçeneği ile düşünürek ilerleyin.

Sosyal Ağlara Bağlanarak Deneyiminizi Arkadaşlarınızla Paylaşarak Arttırma Şansını Yakalayın: Puanlarınızı Facebook ortamında paylaşıp arkadaşlarınızla rekabet edin. Görevleri tamamlayarak liderlik sıralamasında yükseldiğinizi tüm arkadaşlarınıza gösterin.

Prince of Persia Shadow&Flame Android İndir Tanıtım Videosu:


Apk Dosyasını İndirmek İçin Tıklayın!
SD Dosyasını İndirmek İçin Tıklayın!

Kurulum: Apk dosyasını indirin ve sd dosyasını indirin.Sd dosyasını rardan çıkarıp telefonunuzu bilgisayara usb ile bağlayıp gameloft/games dizinine atın ve apk dosyasını telefonunuza kurun.