3 Ağustos 2013 Cumartesi

Crazy Taxi Android İndir

Crazy Taxi Android İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Crazy Taxi Android'' yani ''Crazy Taxi Android İndir'' adlı oyunu paylaşacağım. Bugün bir zamanlar birçok PC kullanıcısının vazgeçemediği araba oyunları içerisinde yer alan Crazy Taxi Apk oyununun Android versiyonu sonunda çıktı!

Bir zamanlar Crazy Taxi Apk İndir oyunu tüm bilgisayar kullanıcıları tarafından beğenilen ve popüler olan bir oyundu. Şimdi bu oyunun Androidli akıllı telefonlar ve tabletlerde de oynanabilecek sürümü mevcut. 2000'li yılların nostaljisini eğer sizler de Android'li cihazlarınızda yaşamak istiyorsanız kesinlikle denemelisiniz.

Crazy Taxi Android İndir


Crazy Taxi yada Çılgın Taksi oyunun Android versiyonunda orjinal senorya ve yapı aynen korunmuş. Oyunu bilgisayarda oynayanlar hatırlayacaktır : Kullandığınız taksi ile şehir içerisinde size müşterileriniz el sallıyor, müşterinizi alıyorsunuz ve belirlenen sürede yolcuyu istenen noktaya bırakmanız gerekiyor. Yönlendirmeler size oyun içerisinde yardımcı oluyor. San Francisco sokaklarındaki rampalarla oyun görsel olarak oldukça renkli bir havada gerçekleşiyor.
Crazy Taxi Android İndir




PART 1 İndirmek İçin Tıklayın!
PART 2 İndirmek İçin Tıklayın!

Kurulum:
Part 1 ve Part 2'yi indirip winrar tarzı bir programla açarken,birleştirin.
Ortaya bir klasör ve apk uzantılı dosya çıkacak.
Klasörü telefonunuzun android/obb dizinine atın.
Apk uzantılı dosyayı telefona atıp kurun.

0 yorum:

Yorum Gönder