1 Ağustos 2013 Perşembe

Prince of Persia Shadow&Flame Android İndir

Prince of Persia Shadow&Flame Android İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Prince of Persia Shadow&Flame Android'' oyununu paylaşacağım.Bugünün oyun tavsiyemiz Prince of Persia Shadow&Flame Android İndir.Yeni nesil akıllı telefonların yapısına uygun olarak yapılan ve etkileyici grafikleri, yeni kontrol sistemi ile Prince of Persia Shadow&Flame oyunu android'de çok tutacak gibi gözüküyor.

Sürükleyiciliği Olan Tek Oyuncu Deneyimi: PC başında bu oyunu oynayanlar oyunun destansı hikayesini gayet iyi bilir. Akıllı telefon için olan bu versiyonda da 5 farklı ortamda, etkileyici 3 boyutlu görsellerle süslenmiş 14 level bulunuyor.

Yeni Kontroller ile Yepyeni Bir Mücadele Sistemi: Oyun içinde yeni komboları keşfetmelisiniz. Birden fazla düşman ve taktiksel mücadele ile heyecan verici yeni mücadele sistemini oynadıkça yakından görecek ve yepyeni silahlar ile nefes kesen mücadelelere kendinizi kaptıracaksınız.

Dokunmatik Ekran Avantajı ile Sezgisel Kontroller: Oyunun dokunmatik ekran için hazırlanan kontrolleri oldukça başaralı. Parmak hareketlerine karşı duyarlı kontroller var ve klasik sanal joystik oldukça güzel yapılandırılmış. Özellikle akrobatik hareketlerle rakiplerinizi kolayca geçin veya “Dikkatli Mod” seçeneği ile düşünürek ilerleyin.

Sosyal Ağlara Bağlanarak Deneyiminizi Arkadaşlarınızla Paylaşarak Arttırma Şansını Yakalayın: Puanlarınızı Facebook ortamında paylaşıp arkadaşlarınızla rekabet edin. Görevleri tamamlayarak liderlik sıralamasında yükseldiğinizi tüm arkadaşlarınıza gösterin.

Prince of Persia Shadow&Flame Android İndir Tanıtım Videosu:


Apk Dosyasını İndirmek İçin Tıklayın!
SD Dosyasını İndirmek İçin Tıklayın!

Kurulum: Apk dosyasını indirin ve sd dosyasını indirin.Sd dosyasını rardan çıkarıp telefonunuzu bilgisayara usb ile bağlayıp gameloft/games dizinine atın ve apk dosyasını telefonunuza kurun.

0 yorum:

Yorum Gönder